A Taste of Food @ DORP

๐˜“๐˜ฐ๐˜จ๐˜ช๐˜ด๐˜ฌ, ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ด๐˜ฎ๐˜ข๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ, ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ญ (logisch, lekker, lokaal).

Het zou de slagzin van Noma uit Denemarken kunnen zijn. Dit gastronomisch restaurant behoort al jaren tot de wereldtop en werkt heel bewust uitsluitend met lokale producten. Deze combinatie van gastronomie, duurzame voeding en sociaal engagement vormt dan ook de basis voor de driedaagse culinaire happening ๐—” ๐—ง๐—”๐—ฆ๐—ง๐—˜ ๐—ข๐—™ ๐—™๐—ข๐—ข๐—— op de site van Het Entrepot. Op het programma: ๐—ณ๐—ถ๐—น๐—บ, ๐˜๐—ฎ๐—น๐—ธ๐˜€, ๐˜„๐—ฎ๐—น๐—ธ๐˜€ ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ธ๐˜€๐—ต๐—ผ๐—ฝ๐˜€.

๐Ÿฅ• ๐—™๐—ถ๐—น๐—บ โ€˜๐—” ๐—ง๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ผ๐—ณ ๐—ฆ๐—ธ๐˜†โ€™ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ป๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—–๐—น๐—ฎ๐˜‚๐˜€ ๐— ๐—ฒ๐˜†๐—ฒ๐—ฟ
Samen met Wim Lybaert, Claus Meyer, Jens Mouton (BoerBas) en Pieter Lonneville (Atelier Tรชte Pressรฉe kijken we naar de film โ€˜A taste of Skyโ€™.

Deze documentaire gaat over de Deense culinaire entrepreneur en Noma-oprichter Claus Meyer, die in Bolivia ‘Gustu’ heeft geopend. Een baanbrekende kookschool en gastronomisch restaurant voor lokale kansarme jongeren. Na de film volgt een nagesprek over themaโ€™s als gastronomie, korte keten, lokale producten en sociaal engagement.
Alle info ๐Ÿ‘‰ย  https://bit.ly/ATOF-ATasteOfSky

๐Ÿฅ• ๐—™๐—ถ๐—ฒ๐˜๐˜€๐˜๐—ผ๐—ฐ๐—ต๐˜ โ€˜๐—ฒ๐—ฒ๐˜๐—ฏ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฑโ€™
Spring op je stalen ros en ontdek Brugge al fietsend als โ€˜eetbare stadโ€™. Op je route ontdek je enkele verrassende initiatieven die inzetten op duurzame voeding. Pik je routeplan op in het infopunt van ๐—” ๐—ง๐—”๐—ฆ๐—ง๐—˜ ๐—ข๐—™ ๐—™๐—ข๐—ข๐——, op de site van Het Entrepot, en verken de eetbare stad op je eigen tempo.

๐Ÿฅ• ๐—ข๐—ป๐˜๐—ฏ๐—ถ๐—ท๐˜ + ๐—™๐—ถ๐—น๐—บ: โ€˜๐—ง๐—ต๐—ฒ ๐—š๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐˜ ๐—š๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ช๐—ฎ๐—น๐—นโ€™
Bekijk het indrukwekkende verhaal van โ€˜The Great Green Wallโ€™ terwijl je geniet van een lekker en lokaal ontbijt samengesteld door de leden van het Brugs Food Lab. Na de filmvertoning betoveren klimaatdichters Sara Eelen, Maarten Inghels en Johanna Pas je met hun poรซtische woorden.
Alle info ๐Ÿ‘‰ https://bit.ly/ATOF-TheGreatGreenWall

๐Ÿฅ• ๐—ช๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด โ€˜๐—ฒ๐—ฒ๐˜๐—ฏ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ธ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—•๐—ฟ๐˜‚๐—ด๐˜€๐—ฒ ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฑโ€™
Ooit al gehoord van โ€˜vogelmuurโ€™? Wist je dat paardenbloemen best lekker zijn?
Vandaag doet de binnenstad dienst als pluktuin. Samen met een gids ontdek je dat het wilde groen tussen de Brugse kasseien soms ook nuttig en lekker kan zijn. Na de wandeling proef je een drankje van Ran Van Ongevalle & Janah Van Cleven (Bar Ran) en een hapje van Bruno Timperman (Bruut) op basis van wilde kruiden.
Alle info ๐Ÿ‘‰ https://bit.ly/ATOF-EetbareKruiden

๐Ÿฅ• ๐—ฃ๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ฎ ๐—ž๐˜‚๐—ฐ๐—ต๐—ฎ – ๐Ÿณ ๐—ถ๐—ป๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ต๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป
Al tomatenbier geproefd? Weet je hoe je vegan kaas maakt? Benieuwd welke eetbare planten er groeien in onze stad? Tijdens deze Pecha Kucha hoor je 7 korte, inspirerende verhalen over concrete projecten rond duurzame voeding. Binnenkort lees je meer over onze gasten!

  • Alle info ๐Ÿ‘‰ https://bit.ly/ATOF-PechaKucha
  • Reserveren en tickets via ๐Ÿ‘‰ https://bit.ly/ATasteOfFoodEvents

A TASTE OF FOOD is een samenwerking tussen Brugs Food Lab, De Republiek, Het Entrepot, Brugge Plus, Kookeet, MOOOV en Food Wave

Met de steun van de Vlaamse Overheid

Gerelateerd

Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close
Close